elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Només un tren al dia per a viatjar de Madrid al nord de Castelló

Només un tren al dia per a viatjar de Madrid al nord de Castelló
  • En 2012 es va establir el servei amb dos trens per sentit i dia, que suposava un revulsiu turístic per al nord de Castelló

MÉS FOTOS
Només un tren al dia per a viatjar de Madrid al nord de Castelló - (foto 2)

Renfe ha deixat un sol tren al dia, per sentit, que cobreix el trajecte entre Madrid i Vinaròs. D'aquesta manera, el transport públic ferroviari que connecta la capital d'Espanya amb el nord de Castelló s'ha vist reduït a la meitat respecte de 2012 quan es va implementar el servei.

Així doncs, el portaveu adjunt del Partit Popular de Vinaròs, Lluís Gandia, ha lamentat que “una vegada més RENFE menysprea al nord de la província de Castelló i, malgrat les seues notes de premsa triomfalistes, limita el desenvolupament de turístic de Vinaròs en negar el segon tren directe amb Madrid”.

Gandia ha recordat que “va ser l'any 2012, amb un govern del PP a Madrid i a Vinaròs, quan es va establir la connexió directa entre les dues ciutats, un servei que contava que dos trens per sentit i dia, la qual cosa va provocar un increment de les possibilitats turístiques de la nostra ciutat”.

Enguany, i malgrat la petició del Partit Popular a través de preguntes en el Congrés dels Diputats i al Senat, RENFE només ha considerat necessari una connexió diària, la qual cosa “perjudica els interessos turístics del nostre sector turístic en un any on el turisme nacional és el majoritari”.

Gandia també lamentava “el silenci de l'Alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, que de nou anteposa els interessos del PSOE als de Vinaròs en deixar perdre sense cap queixa un servei que era valorat com a excel·lent per tots els actors turístics de Vinaròs”.

Els populars finalitzaven apuntant que “en aquest tema, com amb els Regionals, des del Partit Popular continuarem insistint i reclamant en benefici dels nostres veïns. Tot allò que ens va costar tants anys aconseguir ara no ha de veure's retallat per la política insensible del PSOE amb Vinaròs”.

Pujar