elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els nadons tornaran a ser els protagonistes del mes d'agost amb la 5a Caminada Popular de Cotxets de Bebé

Els nadons tornaran a ser els protagonistes del mes d'agost amb la 5a Caminada Popular de Cotxets de Bebé
  MÉS FOTOS
  Els nadons tornaran a ser els protagonistes del mes d'agost amb la 5a Caminada Popular de Cotxets de Bebé - (foto 2)

  El proper divendres 10 d'agost es farà la 5a edició de la Caminada de Cotxets de Bebé, una activitat que cada any aconsegueix la participació de més famílies, que volen gaudir d'una passejada agradable amb la costa vinarossenca com a escenari de fons. La sortida es farà a les 20:00h des de la Biblioplatja amb arribada a la carpa de l'avinguda de l'Atlàntic.

  Cal destacar que Vinaròs s'ha convertit en una de les principals destinacions turístiques familiars, i activitats com la Caminada de Cotxets de Bebé, estan adreçades especialment per aquest sector de visitants, que busca destins on poder gaudir d'unes bones vacances amb els fills. En aquest sentit, el regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha destacat que "es important oferir una programació plena d'activitats per a totes les edats, des de cinema a la fresca i visites teatralitzades, protagonitzades per pirates, fins a tallers infantils on tota la família pot participar".

  La Caminada no seria possible sense la col·laboració dels patrocinadors De París, Mare i Fill i Gascó, que al final del recorregut sortejaran regals entre tots els participants. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins al 9 d'agost a la Biblioplatja.

  Pujar