elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moliner condemnat a 6 mesos de presó gràcies a que l’Ajuntament d’Alsina va sol·licitar la pena mínima

Moliner condemnat a 6 mesos de presó gràcies a que l’Ajuntament d’Alsina va sol·licitar la pena mínima
  • "El pacte de la corrupció entre el que ens va robar i els que el van tapar per una condemna mínima és “una vergonya i un escàndol”"

El portaveu adjunt del Partit Popular de Vinaròs, Lluís Gandia, ha assenyalat avui després de conèixer-se que l'ex regidor de Compromís, Jordi Moliner, ha estat condemnat a una pena de 6 mesos de presó i 2 anys d'inhabilitació que "el pacte de govern de la passada legislatura entre Moliner i Alsina es trasllada ara als jutjats, ja que la condemna és mínima com a conseqüència que l'Ajuntament sol·licités la pena mínima".

Gandia ha afirmat que "qui havia d'exercir l'acusació particular, l'advocat de l'Ajuntament, va demanar que se li posés la pena mínima evidenciant un pacte entre qui robava i els que el van tapar, és una vergonya i un escàndol majúscul".

Des de les files populars s'ha assenyalat que "Alsina ha d'explicar les raons per les que l'Ajuntament ha actuat més com a defensa que com a acusació. L'Alcalde ha de donar la cara i explicar perquè es conforma amb una pena mínima per a un assumpte molt greu".

Gandia finalitzava assenyalant que "davant de la corrupció, tolerància zero i penes exemplars, però a Vinaròs el govern d'Alsina no pensa el mateix i després de tapar l'escàndol durant la campanya electoral de les eleccions municipals ara arriba a acords amb aquell que va ficar la mà a la caixa de tots els vinarossencs".

Pujar