12 de desembre de 2019 12/12/19

Miralles: “És urgent que Puig complisca la seua paraula i cobrisca les places de metges vacants”

Miralles: “És urgent que Puig complisca la seua paraula i cobrisca les places de metges vacants” - (foto 1)

  El Partit Popular de la província de Castelló ha denunciat "els incompliments de Ximo Puig amb l'Hospital Comarcal de Vinaròs" perquè "en novembre va prometre 35 places de metges i ara, cinc mesos després, ens assabentem que solament seran places noves 22 de les quals solament 2 són mèdics". Així ho ha assegurat la regidor del PP a Vinaròs, Carla Miralles.

  Per açò, l'edil ha lamentat els cinc mesos de retards però "el més mal ja no és el pas del temps, sinó les mentides. Perquè Puig va prometre 35 places de metges al novembre quan va visitar l'hospital i ara rebaixa a 22 els professionals que se suposa van a venir, no sabem quan i solament dos d'ells són mèdics, la resta seran celadores, infermers o tècnics que també necessitem però que no és el prioritari en aquests moments".

  "En l'Hospital Comarcal de Vinaròs es necessiten solucions i no els pegats amb els quals el Consell pretén tapar les seues vergonyes enfront de les retallades que estem patint els usuaris de la sanitat", ha continuat.

  Així, ha assenyalat que les llistes d'espera en l'Hospital Comarcal de Vinaròs van en augment. "De fet, el centre acumula llistes d'espera, a més, de 6 mesos en digestiu i per a fer-se un TAC, 7 mesos en cardiologia i 10 mesos en dermatologia o pneumologia i fins i tot 15 mesos para per a fer-se una ecografia. A açò cal sumar les retallades en ginecologia que han suposat una situació mai vista en el nostre hospital".

  "Els que venien a rescatar persones, són els primers que han desemparat als castellonencs", ha apuntat Carla Miralles.

  De fet, l'edil del PP ha assegurat que "PSOE i Compromís haurien de preocupar-se per la salut de les persones de la zona nord de la província de Castelló perquè entre anuncis, retards i mentides per part de Puig, la situació és cada dia pitjor i des de la Generalitat estan ocultant tota aqueixa informació a la ciutadania".

  Per a Miralles, "Puig i Oltra han convertit la sanitat en el segon problema en la nostra província i si no li posen remei de forma immediata els que anem a patir la seua gestió negligent som els ciutadans".

  ocultar
  Miralles: “És urgent que Puig complisca la seua paraula i cobrisca les places de metges vacants”
  Pujar