elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "La mala gestió del PSPV-PSOE de Guillem Alsina endeuta els comptes de l’Ajuntament de Vinaròs"

PP: "La mala gestió del PSPV-PSOE de Guillem Alsina endeuta els comptes de l’Ajuntament de Vinaròs"
  • Dels 135 ajuntaments de Castelló només 8 van augmentar el seu endeutament, sent el de Vinaròs el més destacat, només per darrere de Montanejos i Argelita

MÉS FOTOS
PP: "La mala gestió del PSPV-PSOE de Guillem Alsina endeuta els comptes de l’Ajuntament de Vinaròs" - (foto 2)

La gestió del PSPV-PSOE torna a llastrar els comptes de l'Ajuntament de Vinaròs tal com es desprèn de l'informe del Banc d'Espanya i en el qual es reflecteix que el deute viu de l'Ajuntament de Vinaròs va créixer un 17% durant l'any 2020.

El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha assenyalat que "durant l'any 2020 l'activitat municipal va estar pràcticament aturada com a conseqüència de la pandèmia, però tot i la inactivitat municipal el govern de Guillem Alsina va augmentar el deute en un 17%".

Amat ha assenyalat que "Vinaròs és dels pocs municipis de la província que no només no ha reduït el seu endeutament en un any en què gairebé no hi va haver activitat municipal fruit de la pandèmia, sinó que l'ha incrementat. Es reflecteix la mala gestió d'Alsina quan es comprova que dels 8 ajuntaments de Castelló que van augmentar el seu endeutament Vinaròs és el més destacat, només per darrere de Montanejos i Argelita".

Finalitzava el portaveu popular recordant que "quan el PP va arribar al govern local l’any 2011, després d'un govern socialista, la situació era dramàtica, amb un Ajuntament en fallida i obligacions de pagament per més de 39 milions d'euros. Els mateixos que s'han negat a baixar impostos no tenen problemes en endeutar els vinarossencs en actuacions que, com la de corral de Batet, ni ells mateixos saben perquè van a servir els més de 2,3 milions d'euros gastats".

 

Pujar