elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lluís Gandia, la tercera via per a presidir el Partit Popular de Castelló

Lluís Gandia, la tercera via per a presidir el Partit Popular de Castelló
  • El president del PP de Vinaròs planta cara i formalitza la seua candidatura en les primeres primàries dels populars castellonencs

Nou candidat a presidir el Partit Popular de la província de Castelló. Es tracta de Lluis Gandia, president dels populars a Vinaròs que acaba d'anunciar la seua candidatura a la presidència provincial i es mesurarà contra Marta Barrachina i Carmina Ballester, fins ara les úniques persones a liderar el PPCS.

Lluis Gandia es presenta amb un missatge clar: “guanyar a l'esquerra en els 135 pobles i ciutats de Castelló”.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, casat i amb tres fills, aquest vinarocense de 40 anys és portaveu adjunt del grup municipal popular a l'Ajuntament de Vinaròs. Després de diversos anys en política, amb càrrecs de responsabilitat institucional a Vinaròs, afiliat primer en NNGG i ara en el Partit Popular, Gandia fa un pas al capdavant per a optar a la presidència del PPCS.

Així, després de més de 20 anys en el Partit Popular, “crec que ha arribat el moment de fer un pas avant. El nostre partit es va dotar d'un sistema de primàries per a donar veu als afiliats i la nostra candidatura pretén garantir que els afiliats tinguen la possibilitat de triar i que ho facen lliurement”.

El popular vinarocense també ha afirmat que “en els afiliats de tota la província he vist un únic interès: superar la crisi econòmica i donar resposta als castellonencs que pitjor ho estan passant a través de les polítiques del Partit Popular. I aqueix és el model de partit que hem de potenciar”.

Gandia ha destacat “el paper fonamental que tindran en el meu projecte els alcaldes i portaveus, aquells que són la imatge del Partit Popular en els 135 pobles de Castelló i que han de ser, amb més intensitat encara, els vertaders protagonistes del futur del nostre partit”

El vinarocense ha finalitzat remarcant que “és el moment de decidir tots i de decidir en llibertat. La província de Castelló necessita d'un Partit Popular fort, lleial als nostres veïns, als nostres pobles i ciutats, a les nostres tradicions, als nostres sectors productius. Aqueix és el camí que vull emprendre amb tots els afiliats i que ens portarà a guanyar a l'esquerra en els 135 municipis de la província al maig de 2023”.

Des que dimarts passat, elperiodic.com avançara que l'actual president provincial, Miguel Barrachina, no es presentaria a la reelecció, sonaven com a possibles candidates a la presidència Carmina Ballester i Marta Barrachina. I així va ser. Primer l'alcaldessa de la Vall d'Alba i després l'alcaldessa d'Onda anunciaven la seua candidatura i aquest cap de setmana l'han dedicat a recórrer la província i arreplegar avals de cara a la votació que comitè organitzador del congrés ha fixat per al 19 d'abril i el congrés el 8 de maig a Castelló.

Pujar