4 de desembre de 2020 4/12/20

L’Hostal Teruel és el guanyador de les Jornades del Dia Mundial de la Tapa

L’Hostal Teruel és el guanyador de les Jornades del Dia Mundial de la Tapa - (foto 1)
  • La Regidoria de Turisme ha lliurat un diploma al establiment més votat pels comensals

Amb un 55% dels vots dels comensals, l'Hostal Teruel és el guanyador de la darrera edició de les Jornades del Dia Mundial de la Tapa que es van dur a terme a Vinaròs, del 3 al 16 de juny del 2016.

Cal recordar que enguany el Dia Mundial de la Tapa es va celebrar a nivell internacional el 16 de juny, a iniciativa de Turespaña i Saborea España, club de producte a nivell estatal del que forma part Vinaròs.

El restaurant va participar en aquesta iniciativa amb la seua crep de jarret de vedella estofat a l'antiga sobre Parmentier densa trufada i maduixes liofilitzades, i amb una tapa de Corbina en dues coccions.

Com a reconeixement per aquesta fita, des de la Regidoria de Turisme s’ha lliurat aquesta setmana al xef d’aquest establiment, Roberto Belmonte, el diploma honorífic que acredita la seva condició de guanyador.

"Estem molt contents amb la participació que hi va haver en aquestes jornades gastronòmiques i volem felicitar a l'Hostal Teruel i als vuit restaurants que també van participar pel nivell i la qualitat que van demostrar", ha explicat el regidor de Turisme Domènec Fontanet.

Fontanet ha aprofitat l'ocasió per animar els veïns i visitants a participar també en el TapaTour del Llagostí, en les jornades de Cuina del Llagostí i en la festa del Llagostí que es celebrarà el proper 11 d'agost a la capital del Baix Maestrat.

Pujar