18 de gener de 2020 18/1/20

PP: ‘El TAC de l'Hospital de Vinaròs porta més de mes i mitjà sense funcionar’

PP: ‘El TAC de l'Hospital de Vinaròs porta més de mes i mitjà sense funcionar’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: ‘El TAC de l'Hospital de Vinaròs porta més de mes i mitjà sense funcionar’ - (foto 2)

  Més de mes i mitjà porta sense funcionar el TAC de l'Hospital Comarcal de Vinaròs. Així ho ha denunciat el sotssecretari del Partit Popular de la província de Castelló, Andrés Martínez, qui s'ha fet ressò de les denúncies fetes per sindicats i usuaris que veuen com se'ls retarden les proves.

  Així doncs, s'han hagut d'anul·lar desenes de cites amb pacients que havien de fer-se un TAC i han hagut de derivar a hospitals de Castelló als pacients que estan ingressats. Per a Martínez, “la gestió del Consell de Puig i Oltra en matèria sanitària és bochornosa”.

  El sotssecretari del PPCS ha explicat que “el TAC és crucial per a detectar patologies greus. Qualsevol retard en aquesta prova pot posar en risc la salut dels veïns del nord de la província de Castelló”.

  cal recordar que els problemes amb les llistes d'espera en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són continus. De fet, la conselleria de Sanitat, en mans del PSOE, reconeix en resposta parlamentària que la llista d'espera per a realitzar una ecografia aconsegueix els 15 mesos i existeixen quasi 2.000 persones esperant parell realitzar-se aquesta prova diagnòstica. La llista d'espera en digestiu és de mig any, set mesos per a cardiologia, vuit per a dermatologia i deu per a pneumologia.

  “La desastrosa gestió en sanitat és un ròssec de la incapacitat del Consell per a governar a favor de les persones, i més quan parlem de salut”, ha continuat Martínez.

  ocultar
  PP: ‘El TAC de l'Hospital de Vinaròs porta més de mes i mitjà sense funcionar’
  Pujar