elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Església Arxiprestal de Vinaròs recupera les seues pintures fingides

L'Església Arxiprestal de Vinaròs recupera les seues pintures fingides
  • La diputada de Cultura, Ruth Sanz, i el bisbe sortint la diòcesi, Enrique Benavent, han visitat les obres que està previst que finalitzen el mes vinent de gener

MÉS FOTOS
L'Església Arxiprestal de Vinaròs recupera les seues pintures fingides - (foto 2)

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, i el bisbe de la diòcesi de Tortosa, Enrique Benavent, han visitat les obres de restauració de les pintures fingides a l'Església Arxiprestal de l'Asunción de Vinaròs, patrimoni del segle XVIII, en la recuperació del qual col·laboren la Diputació de Castelló i el bisbat. Han estat acompanyats pel regidor de Patrimoni, Marc Albella. El pressupost de l'actuació és de 120.000 euros, del qual s'han fet càrrec al 50% totes dues institucions. La finalització dels treballs està previst per a el mes vinent de gener.

Aquesta ha sigut l'última visita d'Enrique Benavent a aquest bé cultural en qualitat de bisbe, ja que dissabte que ve prendrà possessió del seu nou destí com a arquebisbe de València, per la qual cosa tots dos representants han aprofitat per a tractar assumptes pendents.

Durant la compareixença davant els mitjans informatius Sanz ha destacat el compromís de l'actual equip de govern progressista de la Diputació de Castelló «amb la recuperació del patrimoni cultural de la província, ja siga propi o d'unes altres entitats».

Pujar