elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L’Alcalde de Vinaròs impedeix que es parle de la zona blava en el Ple”

PP: “L’Alcalde de Vinaròs impedeix que es parle de la zona blava en el Ple”
  • PSPV-PSOE, Totes i tots i Compromís van votar en contra de la moció del PP que l’únic que demanava és que s’expliqués en el Ple la resolución del contracte de la zona blava

Els vots en contra de PSPV-PSOE, Totes i tots Som Vinaròs i Compromís van impedir en el ple ordinari celebrat ahir que es debatés la moció presentada pel Partit Popular i en la qual l'única cosa que se sol·licitava és que "l'alcalde donés explicacions sobre la resolució del contracte de la zona blava".

El portaveu popular, Juan Amat, ha afirmat que "un contracte per valor de més de 2 milions d'euros on els incompliments venen sent denunciats pel Partit Popular des de fa mesos, mereix una explicació pública i no a un alcalde que s'amague i no done la cara".

Amat recordava "les 12 famílies que es quedaran sense feina per una mala decisió de l'equip de govern que encara avui no ha explicat els motius pels quals ara rescindeixen el contracte i no ho van fer amb anterioritat quan hi havia 7 informes del Cap de la Policia sol·licitant la imposició de multes i la rescissió del contracte".

Finalitzava el portaveu popular assenyalant que "Alsina no podrà ni amagar ni romandre callat molt més temps. No vol parlar perquè sap que la seva gestió en aquest tema està plena d'errors i contradiccions però des del Partit Popular continuarem insistint fins a conèixer tots els detalls".

Pujar