13 d’agost de 2020 13/8/20

L'alcalde Enric Pla assisteix a València a la signatura del Pacte per la Salut Mental

L'alcalde Enric Pla assisteix a València a la signatura del Pacte per la Salut Mental - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcalde Enric Pla assisteix a València a la signatura del Pacte per la Salut Mental - (foto 2)

  L'alcalde Enric Pla va assistir aquest 14 de desembre a València a la signatura del Pacte per la Salut Mental, un esdeveniment on també va estar present la consellera de Sanitat, Carmen Montón, la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i el mateix president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com representants de diversos ajuntaments i entitats.

  A través d'aquest acord es posa en marxa un pla ampli de caràcter autonòmic que busca no només millorar l'atenció en la salut mental, sinó també recuperar la dignitat d'aquests malalts. Vinaròs ja ha presentat les seves demandes respecte a aquest tema per millorar el servei que s'ofereix als pacients a l'Hospital Comarcal.

  "El Servei de Salut Mental de l'Hospital de Vinaròs no disposa d'una unitat d'ingressos aïllada i això complica molt alguns casos, que han de derivar-se a Castelló o a altres localitats. És una necessitat que tenim i així li ho hem fet saber a les conselleries. Esperem que amb aquest pla milloren estes circumstàncies", ha assenyalat Pla.

  Pujar