17 de gener de 2020 17/1/20

L'Ajuntament de Vinaròs rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller Rubén Martínez

L'Ajuntament de Vinaròs rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller Rubén Martínez - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Vinaròs rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller Rubén Martínez - (foto 2)
  L'Ajuntament de Vinaròs rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller Rubén Martínez - (foto 3)

  Vinaròs va rebre ahir la primera visita oficial de la nova legislatura amb el conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez, que va viatjar fins a la ciutat per veure de primera mà els pisos de protecció oficial que hi ha al municipi. En concret es va traslladar fins a l'edifici ubicat a l'avinguda de Joan XXIII acompanyat per la directora general de l'Entitat Valenciana de l'Habitatge i Sòl, EVha, Laura Soto.

  Segons va declarar el principal objectiu per aquesta legislatura és potenciar el lloguer social i ampliar fins a un 30% el parc públic de l'habitatge, actualment composat per 15.000 pisos, per garantir un accés digne a la ciutadania. Així mateix afegia que s'aprofundirà més en les polítiques que va posar en marxa el primer Acord del Botànic per, entre altres mesures, regularitzar i limitar el preu del lloguer per fer-ho accessible.

  Després de l'estada als pisos de l'avinguda Joan XXIII, Martínez es va traslladar fins a l'Ajuntament per fer l'acte de rebuda oficial i signar el llibre de visites. L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, agraïa aquesta deferència de la Generalitat Valenciana cap al municipi, afegint que "l'objectiu és treballar de forma conjunta per a posar en marxa projectes i polítiques que ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns".

  Després de l'acte oficial el Govern Municipal, encapçalat per Alsina, es va reunir amb el conseller Martínez per tal de traslladar-li les principals reivindicacions en matèria d'habitatge a la localitat.

  ocultar
  L'Ajuntament de Vinaròs rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller Rubén Martínez
  Pujar