20 d’octubre de 2020 20/10/20

L'Ajuntament de Vinaròs present en el fòrum de treball de l'Associació Saborea España

L'Ajuntament de Vinaròs present en el fòrum de treball de l'Associació Saborea España - (foto 1)

    Domènec Fontanet, regidor d'Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum junt amb Gabriel Quesada, tècnic de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs, van estar presents ahir dijous 27 a la Casa del Almirante, Tudela, junt amb altres representants de diferents destinacions gastronòmiques espanyoles per a presentar la seua experiència al món del turisme gastronòmic a través de l'activitat a Saborea España. També els van acompanyar representants de la FEHR que van incidir en el paper del sector hoteler en el turisme gastronòmic.

    Aquesta trobada de caràcter tècnic ha tingut per objectiu treballar sobre la nova plataforma web, el pla de comunicació i repassar els pròxim esdeveniments promocionals en els que es vulgui participar, com ara Madrid Fusión o Gastrònoma València. També ha tingut protagonisme el projecte estrella del 2018, les Rutes Gastronòmiques Saborea España, que busquen potenciar el patrimoni gastronòmic espanyol.

    Sobre Saborea España

    Saborea España es posiciona com la primera plataforma nacional – amb vocació internacional – destinada a potenciar el turisme i la gastronomia espanyola. Està formada per 20 destinacions turístiques espanyoles amb l'objectiu primordial d'aconseguir que els productes gastronòmics del territori siguin autèntiques experiències turístiques. Como fins ara, tota l'actualitat i les notícies relacionades amb la gastronomia espanyola seguiran sent difoses a través de les xarxes socials i del blog que l'associació manté en la seua pàgina web, www.tastingspain.es/

    Pujar