20 de novembre de 2019 20/11/19

L'Ajuntament de Vinaròs va participar en el DEMO DAY Smart Cities a Valencia

L'Ajuntament de Vinaròs va participar en el DEMO DAY Smart Cities a Valencia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Vinaròs va participar en el DEMO DAY Smart Cities a Valencia - (foto 2)
  L'Ajuntament de Vinaròs va participar en el DEMO DAY Smart Cities a Valencia - (foto 3)

  Aquest dijous passat el departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vinaròs va presentar a València, en el context del Demo Day Smart Cities organitzat pel Think Thank Avaesen, les accions realitzades fins a la data en l'àmbit de les ciutats intel·ligents i aquelles que té programades per el 2018. Es van presentar els diferents projectes i accions, juntament amb els ajuntaments de València, Alcoi, Altea, Torrent i El Verger.

  El think thank Avaesen està conformat per diputacions, municipis, universitats i empreses de tota la Comunitat Valenciana i de l'estat espanyol. Aquest òrgan, amb el suport de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), fomenta bones pràctiques al voltant de les ciutats intel·ligents, interrelacionant els diferents actors que treballen amb l'objectiu d'oferir millors serveis als ciutadans d'una manera més eficient, eficaç i innovadora.

  Vinaròs, des de 2015, ha començat a projectar diferents actuacions relacionades amb la gestió eficient i eficaç dels recursos públics, accions que se situen sota el paraigua de les Smart City o ciutats intel·ligents. Entre aquestes accions destaquen: l'extensió de la xarxa de fibra òptica municipal a totes les dependències municipals, la posada en marxa del sistema de gestió d'incidències, infraestructures municipals i
  planificació urbanística, la implantació del sistema de control de trànsit centralitzat a la Policia Local, el pilot de sensorització d'infraestructures utilitzant tecnologia UVAX, la plataforma d'interoperabilitat de ciutat intel·ligent i la plena implantació de l'administració electrònica municipal.

   

  ocultar
  L'Ajuntament de Vinaròs va participar en el DEMO DAY Smart Cities a Valencia
  Pujar