elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Vinaròs engalana el municipi per a les festes nadalenques

L’Ajuntament de Vinaròs engalana el municipi per a les festes nadalenques
  • S'ha fet la instal·lació de l’enllumenat de Nadal, així com la decoració amb flor de Pasqua i Ciclamen a la zona comercial de la ciutat

Un any més Vinaròs es prepara per gaudir de les festes nadalenques i des de la Regidoria d'Obres i Serveis s'ha fet la instal·lació de les llums, a més de la decoració per tal de crear un bon ambient festiu a la localitat. Aquest divendres es realitzarà la tradicional encesa de les llums de Nadal, i una vegada més, des de l’Ajuntament de Vinaròs, s’ha treballat perquè la ciutat siga un referent, que convide als veïns i visitants a gaudir de les seues compres nadalenques, així també com de tota la programació d'actes pensada per a viure els dies més màgics de l'any amb tota la família.

Aquest any, les llums de Nadal estaran situades al centre urbà, als carrers Major, Sant Tomàs, Mare de Déu dels Socors, Sant Francesc, i a les avingudes del País Valencià, Pablo Ruiz Picasso i Llibertat. Com l’any passat, la plaça de Sant Antoni, comptarà amb una decoració especial amb  motius nadalencs i amb la figura del regal gegant.

Enguany, com a novetat, s’han instal·lat jardineres amb llums en els fanals de la plaça de Sant Agustí, que juntament amb la decoració de la façana del Mercat Municipal, amplien la zona engalonada del municipi. Així mateix, des de la Regidoria d'Obres i Serveis, també s’ha optat per canviar els arcs tradicionals, per un nou disseny en els carrers Major i Mare de Déu dels Socors, per donar-li un nou aspecte a la zona més comercial.

La decoració nadalenca també contempla la plantació de Flor de Pasqua en les jardineres dels fanals de la plaça de Sant Agustí, Parroquial i Sant Valent, i en els carrers de Sant Tomàs i Sant Cristòfol. Un engalonament que per primera vegada farà que la ciutat de Vinaròs participe en el concurs “Stars For Europe”, que premiarà la millor decoració nadalenca amb aquest tipus de flor.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, indicava que per a l'enllumenat de les festes "s’ha tingut molt  en compte l'eficiència energètica en la instal·lació de la decoració, ja que tots els equips instal·lats són de tecnologia LED, amb la que aconseguim una reducció del consum elèctric de gairebé el 80% respecte a les bombetes tradicionals". D'altra banda, també indicava que s’ha optat per reduir les hores de funcionament de la decoració, que serà 18h fins les 24h, del 26 de novembre fins al 24 de desembre, ampliant-se fins les 02h, a partir del 24 de desembre fins al dia de Reis.

Per finalitzar, Morellà animava a tots els veïns de Vinaròs i comarca, a gaudir de les festes de Nadal a Vinaròs, ja que des de l'Ajuntament s'ha apostat fermament per a recuperar la il·lusió en aquestes dates tan especials després d'aquests temps tan difícils que hem viscut tots plegats.

 

Pujar