elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "L’Ajuntament de Vinaròs deixa perdre les ajudes per digitalització i millora de l’arxiu històric municipal"

PP: "L’Ajuntament de Vinaròs deixa perdre les ajudes per digitalització i millora de l’arxiu històric municipal"
  • Gandía: “El tripartit ni tan sols sol·licita una subvenció a la Generalitat perquè per a ells la cultura i el patrimoni són importants únicament si poden fer-se una foto”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha informat avui que "una vegada més, i ja en van massa, el govern municipal ni tan sols ha sol·licitat l'ajuda que convoca la Generalitat per realitzar treballs de digitalització, restauració de la documentació històrica i la millora de les instal·lacions de l'arxiu històric municipal".

Gandia ha recordat que "són gairebé 80 els ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana que rebran ajudes per cuidar i millorar el patrimoni de tots que se conserva als arxius, però el govern de Vinaròs ni s'ha molestat a sol·licitar aquest ajut. Per al govern d'Alsina i Fibla la cultura només és important si poden fer-se una foto ".

El popular ha indicat que "el PP va posar ordre a l'arxiu històric, va obrir les noves instal·lacions i va iniciar els treballs de digitalització de la documentació que s'hi conserva. L'únic que ha de fer el govern tripartit és continuar la tasca que vam iniciar el 2013, però la seua prioritat no és ni la cultura ni el patrimoni".

Gandia ha manifestat que "fa uns dies denunciàvem l'abandonament de les pintures d'arquitectures fingides de l'Arxiprestal, ara veiem una altra mostra més de la desídia en matèria cultural i per això tornem a exigir al govern de PSPV-PSOE, Som Vinaròs i Compromís més treball i més dedicació en favor de la cultura i el patrimoni de tots els vinarossencs".

Pujar