9 d’agost de 2020 9/8/20

L'Ajuntament de Vinaròs continua amb les feines de desinfecció al municipi

L'Ajuntament de Vinaròs continua amb les feines de desinfecció al municipi - (foto 1)
  • Les empreses encarregades de la neteja viària i de jardineria, amb la col·laboració de la Brigada Municipal, segueixen amb les mesures preventives

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Vinaròs continua amb les feines de desinfecció al municipi - (foto 2)
L'Ajuntament de Vinaròs continua amb les feines de desinfecció al municipi - (foto 3)
L'Ajuntament de Vinaròs continua amb les feines de desinfecció al municipi - (foto 4)

Les feines de desinfecció dels espais públics i mobiliari urbà per part de les empreses encarregades de la neteja viària Acciona i Cítrics Roquetes de jardineria, amb la col·laboració de la Brigada Municipal continuen dintre del nostre terme.

Durant aquests dies les tasques s'han dut a terme a la zona de l'ermita, a les costes nord i sud, així també com al centre urbà. D'altra banda, s'incrementarà la neteja als exteriors de les farmàcies i comerços d'alimentació amb motiu de les cues que es formem per adquirir aliments de primera necessitat o medicaments.

Cal destacar que el servei de neteja continua actiu al municipi, a més de la recollida de les escombraries.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha insistit que "aquests treballs de desinfecció s'estan realitzant de forma periòdica amb els productes i la freqüència determinada a través de les autoritats sanitàries". D'altra banda, ha destacat que els operaris segueixen també les normes de seguretat corresponents per garantir la seua salut.

Pel que fa a la recollida de cartró en els comerços s'ha decidit que davant de la baixa de l'activitat comercial només es passarà els dimarts.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar