31 d’octubre de 2020 31/10/20

L'Ajuntament de Vinaròs aplica mesures preventives amb motiu del COVID-19

L'Ajuntament de Vinaròs aplica mesures preventives amb motiu del COVID-19 - (foto 1)
  • Arran de les darreres informacions de la Generalitat Valenciana el Govern Municipal ha decidit ampliar les accions preventives aprovades ahir amb el tancament dels espais municipals

L'alcalde Guillem Alsina ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania de les mesures adoptades per a prevenir la propagació del coronavirus. Segons ha indicat a partir d'avui es tanquen els espais públics com la Biblioteca Municipal, Escola d'Art, Oficina de Turisme, Casal Jove i Escola de Persones Adultes. Així mateix també es tanquen les instal·lacions esportives, mentre que l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) oferirà serveis mínims.

Pel que fa al Centre de Dia, Centre d'Alzheimer i CRIS l'alcalde ha destacat que "des de l'Ajuntament hem pres mesures extraordinàries amb l'augment de la neteja i la desinfecció dels espais, a més es manté un contacte constant i directe amb la Conselleria de Sanitat per si es decideix passar a atenció mínima o suspensió del servei". En aquest sentit ha indicat es mantindrà informada a la ciutadania davant de qualsevol decisió que es puga prendre, sempre amb l'objectiu de protegir la salut dels usuaris.

La programació de l'Auditori Municipal, Club de la Vida i esportiva queda ajornada fins a nova data, mentre que el mercat ocasional del dijous queda suspés durant les properes dues setmanes.

L'alcalde ha assenyalat que la gestió municipal continuarà activa, però feia una crida als veïns perquè qualsevol gestió que hagen de realitzar amb l'OIAC o amb els serveis ubicats a l'edifici del Pirulí siga via telefònica o telemàtica.

Alsina ha apel·lat a la "responsabilitat i sobretot a atendre les mesures preventives que s'ha adoptat des de l'Ajuntament, atenent sempre els criteris de la Generalitat Valenciana i del Ministeri de Sanitat". D'altra banda, ha insistit a la ciutadania que es "mantinga informada a través dels canals oficials de comunicació de l'Ajuntament i Generalitat per evitar confusions".

Serveis garantits

En relació als serveis bàsics, l'alcalde ha explicat que l'empresa encarregada de la gestió de l'aigua mantindrà una plantilla sota mínims per garantir l'abastiment a tot el municipi. D'altra banda, també es farà el mateix amb la recollida de les escombraries i fins i tot s'augmentarà la neteja de tot el mobiliari urbà, en especial a les parades de busos.

La Policia Local i Brigada Municipal també aplicaran mesures extraordinaris per garantir el servei a la localitat.

Per acabar l'alcalde Alsina ha fet una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns, insistint que es tracta de mesures preventives amb l'objectiu de protegir la salut de les persones.

Pujar