17 de gener de 2020 17/1/20

L'Ajuntament signa el nou pacte de govern i dona a conèixer la distribució de les regidories

L'Ajuntament signa el nou pacte de govern i dona a conèixer la distribució de les regidories - (foto 1)
  • El Partit Socialista, amb set regidors i Totes i Tots Som Vinaròs, amb tres, creen el nou Govern Municipal amb l'objectiu de continuar posant en marxa polítiques de progrés per a millorar la qualitat de vida de les persones

Aquest matí l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, amb la portaveu del Grup Totes i Tots Som Vinaròs, Anna Fibla, han realitzat la firma simbòlica del nou pacte de govern a les portes del mateix Ajuntament. En total s'han creat deu regidories, set a càrrec del Partit Socialista, la força més votada en les darreres eleccions municipals, mentre que Totes i Tots Som Vinaròs s'encarregarà de dirigir tres departaments.

Durant l'acte de la signatura l'alcalde Alsina, ha agraït la feina que s'ha realitzat a través de les negociacions entre les dues forces polítiques, indicant que sobretot s'ha arribat a un acord programàtic, gràcies als molts punts en comú que comparteixen les dues formacions. D'altra banda, ha insistit que "es tracta d'un pacte molt positiu per a la governabilitat de Vinaròs format per un equip paritari".

L'alcalde ha destacat que una de les principals novetats per aquesta legislatura serà la creació de la Comissió EDUSI - Pla Edificant. Segons ha indicat es tractarà d'una mesa totalment gratuïta, sense cap compensació econòmica per als integrants, per tal de passar comptes amb la ciutadania i l'oposició dels projectes que es desenvoluparan amb aquests dos plans al llarg dels propers quatre anys, com ara la construcció del nou col·legi Jaume I o les reformes de l'institut José Vilaplana, entre altres grans propostes.

Per la seva banda, la 2a Tinent alcalde, Anna Fibla, ha destacat que "el nou pacte de govern serà molt positiu per al poble de Vinaròs, amb un projecte inclusiu pensant en totes les persones". D'altra banda, també agraïa la feina que s'ha fet amb les negociacions, indicant que gràcies a la bona entesa entre les dues formacions s'ha pogut fer el nou pacte.

Cartipàs Municipal                                   

Alcaldia - Guillem Alsina

Promoció de la Ciutat, Interès Turístic, Projecció Festiva i Relacions Institucionals - Marc Albella

Infància i Educació - Begoña López

Urbanisme, Esports i Salut - José Chaler

Governació i Recursos Humans - Fernando Juan

Hisenda, Indústria i Ocupació - Maria Cano

Obres i Serveis - Carmen Morellà

Desenvolupament Local (Agricultura, Pesca, Comerç) i Cultura - Anna Fibla

Política Social i Joventut - Berta Domènech

Transició Ecològica, Govern Obert i Innovació Digital - Hugo Romero

Junta de Govern

Alcalde - Guillem Alsina

1er Tinent Alcalde - Marc Albella

2on Tinent Alcalde - Anna Fibla

3er Tinent Alcalde - Maria Cano

4rt Tinent Alcalde - Hugo Romero

5é Tinent Alcalde - José Chaler

6é Tinent Alcalde Fernando Juan

7é Tinent Alcalde Begoña López

ocultar
L'Ajuntament signa el nou pacte de govern i dona a conèixer la distribució de les regidories
Pujar