8 d’agost de 2020 8/8/20

L’Ajuntament repartirà mascaretes i gel hidroalcohòlic entre els xiquets de l’Escola l’Illa

L’Ajuntament repartirà mascaretes i gel hidroalcohòlic entre els xiquets de l’Escola l’Illa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament repartirà mascaretes i gel hidroalcohòlic entre els xiquets de l’Escola l’Illa - (foto 2)

  Aquest dilluns començarà a Vinaròs una nova edició de l’Escola d’Estiu l’Illa i des de l’Ajuntament es posarà en marxa una campanya de conscienciació entre els xiquets. En concret, repartirà a cada usuari una mascareta i  una botella de gel hidroalcohòlic per a cada grup format per un monitor i 10 xiquets. D’altra banda, també hi hauran fulls informatius de com realitzar el rentat correcte de les mans, com accedir al centre i com participar en les activitats dintre de l’aula.

  Cal destacar que l’Escola d’Estiu l’Illa s’ha adaptat a totes les normatives de seguretat establertes per part de les autoritats sanitàries i aquesta campanya pretén ser un reforç més per garantir la salut dels xiquets. Sobretot fa especial atenció a l’ús de la mascareta quan no es puga garantir la distància de seguretat.

  Des de les regidories de Joventut, Infància i Educació insisteixen que és molt important conscienciar als més petits, perquè després transmeten tots els valors i conceptes que aprenen als pares i mares, fet que suposa que la campanya també arribe a tota la família.

  Pujar