21 de setembre de 2020 21/9/20

L'Ajuntament rebrà més de 170.000 euros de subvencions per a la contractació de persones aturades

L'Ajuntament rebrà més de 170.000 euros de subvencions per a la contractació de persones aturades - (foto 1)

  La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha informat aquest dimarts que l'Ajuntament de Vinaròs ha estat novament beneficiat amb dues subvencions per a la contractació de persones aturades que treballaran en diferents àrees municipals gràcies als ajuts de l'EMCORD i l'EMCORP.

  En el primer cas, ha explicat Cano, "es contractarà a aturats de llarga durada, amb almenys 360 dies com a demandants d'ocupació en el SERVEF i que hagin realitzat un itinerari personalitzat d'inserció laboral".

  La preselecció del SERVEF ja està tancada i el perfil dels contractats serà: un conserge per al projecte "Vinaròs Competició", un conserge per a la millora del servei d'informació a la Biblioteca Municipal i 1 oficial conductor, dos oficials obrers, 2 peons d'obra, 1 oficial pintor, 1 peó pintor i 1 peó electricista per realitzar millores en l'accessibilitat al nucli urbà.

  "En total es comptarà amb un pressupost de 133.806,90 euros per a aquestes deu contractacions", ha assenyalat Cano. La regidora, d'altra banda, ha indicat que també es contractaran titulats de 30 anys o majors en situació d'atur, gràcies a la subvenció de 38.322,84 euros aprovada en el marc de l'EMCORP.

  En aquest cas les persones seleccionades hauran de prestar suport administratiu al projecte d'implementació de la gestió electrònica d'expedients en l'àrea de Governació - Contractació i en l'inici de la licitació electrònica. Per a això els candidats han de tenir realitzat el Batxiller o tenir formació professional de segon grau o equivalent.

  A més, per al projecte "Vinaròs més participatiu" es busquen professionals del grau d'Antropologia Social, Antropologia Social i Cultural, Ciències Socials, Ciències Polítiques i de l'Administració, Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, Ciències Polítiques i Gestió Pública, Ciències Polítiques i Sociologia, Filosofia, Política i Economia o Sociologia.

  "Els interessats que compleixin amb el requisit d'edat i titulació s'han d'inscriure en el SERVEF, indicant el codi CNO del lloc de treball demandat", ha assenyalat Cano. Aquests codis són els següents: 28101019 Economistes, 28211011 Antropòlegs, 28211020 Arqueòlegs, 28211048 Sociòlegs, en general, 28221014 Filòsofs, 28221032 Tècnics Superiors en Ciències Polítiques i de l'Administració, 36131039 Tècnics administratius en general, 43091029 Empleats administratius en general i 45001019 empleats administratius amb tasques d'atenció al públic no classificats sota altres epígrafs, atenent al lloc en què s'estigue interessat.

  Tant en l'EMCORD com en l'EMCORP les contractacions seran per obra o servei amb una jornada laboral completa que iniciarà abans del 31 de desembre de 2017. Un cop s'haja realitzat la preselecció en el SERVEF l'Ajuntament citarà als candidats perquè aporten la documentació per realitzar la baremació i seleccionar finalment a les persones que ocuparan aquestes places. "Estem molt contents de comptar amb aquestes subvencions, que a més d'ajudar a l'ocupació suposen una ajuda important per a diferents àrees de treball al consistori", ha conclòs Cano.

  Pujar