24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Ajuntament atorgarà el Grinyó Ballester 2018 a l'equip que conforma el Festival Internacional de Curtmetratges

L'Ajuntament atorgarà el Grinyó Ballester 2018 a l'equip que conforma el Festival Internacional de Curtmetratges - (foto 1)

    El govern municipal ha decidit que el premi Grinyó Ballester, la distinció més important que atorga l'Ajuntament, enguany serà per a l'equip de persones que fa possible la celebració del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes. L'entrega del guardó es farà el proper 29 de setembre a l'Auditori Municipal dintre dels actes de la celebració de l'atorgament de la Carta Magna al municipi.

    El regidor de Cultura, Marc Albella, ha insistit que "el guardó sobretot vol reconèixer la important tasca d'aquest equip de persones cada any treballa de forma desinteressada per celebrar el Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes, un certamen que ha aconseguit una important projecció internacional, amb propostes que venen des de diferents països d'arreu del món". D'altra banda, Albella també ha destacat que "el Festival justifica el seu premi en la cultura immaterial del cinema, a més de suposar un important element per a l'educació cinematogràfica a Vinaròs".

    Cal destacar que en les últimes edicions el Festival ha aconseguit la participació de més de 800 curtmetratges de diferents parts del món, parlats amb més de 10 idiomes diferents, mostrant la gran projecció internacional aconseguida gràcies a l'esforç de l'equip de persones que cada any fa possible el certamen. Pel que fa als espectadors més 1.200 persones assisteixen als projeccions dels curtmetratges i participen de forma activa votant les propostes que més els agraden, atorgant així el premi del públic, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

    Pujar