elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jutge acorda l'ingrés a la presó provisional del detingut per la mort de la seua parella a Vinaròs

El jutge acorda l'ingrés a la presó provisional del detingut per la mort de la seua parella a Vinaròs

  El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs, amb competències en matèria de Violència sobre la Dona, ha ordenat hui l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de l'home detingut divendres passat per la mort de la seua parella sentimental.

  Segons informen fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el detingut queda investigat en una causa declarada secreta per un delicte d'homicidi/assassinat.

  Els altres dos detinguts pels mateixos fets queden en llibertat provisional encara que continuen investigats pels mateixos delictes pel que hauran de comparéixer en el jutjat una vegada al mes com mesurada cauteles.

  Cal recordar que van ser els efectius de la Guàrdia Civil els qui van localitzar dissabte passat el cos sense vida de la dona de 26 anys que portava desapareguda des del mes de febrer, i la desaparició del qual va ser denunciada pel seu company sentimental el dia 7 de març en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs (Castelló), localitat on residien. Es tracta d'un nou cas de violència masclista ja que la seua parella ha confessat l'assassinat.

   

  Pujar