28 d’octubre de 2020 28/10/20

Joventut oferirà una nova edició d'Estiu Jove durant el mes de juliol

Joventut oferirà una nova edició d'Estiu Jove durant el mes de juliol - (foto 1)

  Aquest matí la regidoria de Joventut, encapçalada per Marc Albella, ha presentat la nova programació d'Estiu Jove que oferirà el Casal Jove, per als adolescents d'entre 13 i 17 anys, durant el mes de juliol. Sobretot s'ha organitzat una agenda d'oci educatiu en una franja d'edat, que en molts casos, es queda buida d'activitats.

  Pel que fa a la programació hi haurà tallers musicals amb iniciació a la batucada i el tabal per part d'ESMUVI, xerrades, activitats a la platja i maquillatge corporal, entre altres. El regidor Albella destacava que també s'oferirà cuina en anglés a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal, perquè els joves interessats aprenguen a fer receptes, al mateix temps que milloren l'idioma.

  Com a principal novetat es farà un taller de hip hop, Albella comentava que "serà una activitat de sensibilització, un espai íntim per reflexionar dels aspectes positius de la migració, la diversitat i la convivència, utilitzant com a eina els inicis i la història de la cultura hip hop, el perquè del seu naixement i els valors que promou, que són pau, amor, respecte i unitat".

  Alimentació Saludable, per millorar la dieta dels joves; "Humor Amarillo", per gaudir d'una gimcana divertida; Body Paiting, per estimular la creativitat; capoeira, per aprendre nous balls i Paddle Surf, per gaudir de la mar, seran algunes de les activitats que també s'oferiran durant el mes de juliol.

  Les inscripcions es podran realitzar els dies 6 i 7 de juny, al Casal Jove, de 09:00h a 14:00h, mentre que el dia 8 des de les 9:30h fins a les 13:30h. Cal destacar que les matrícules podran fer-se per a tot el mes o per quinzenes i caldrà presentar el DNI dels pares o tutors, amb el del menor, llibre de família, el carnet del Casal Jove, que es podrà fer en la mateixa seu, així com el justificant del pagament.

  Per més informació es poden adreçar al Casal Jove ubicat al carrer Carreró de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.

  Pujar