16 de novembre de 2019 16/11/19

I Jornades d’Esport i Salut a Vinaròs

I Jornades d’Esport i Salut a Vinaròs - (foto 1)

  Este 31 de gener s'han presentat les "I Jornades d'Esport i Salut: Les bases d'un esport saludable", que es duran a terme al Vinalab de Vinaròs el proper 25 de març.

  Begoña López, regidora d'Educació i Esports, ha explicat que la iniciativa sorgeix a través del Repte 10K, entitat que actualment compta amb 160 inscrits. Amb estes jornades es buscarà donar a conèixer les claus per a una pràctica saludable de l'esport a través de xerrades i tallers.

  "Des del Consell Municipal d'Esports i des de la pròpia regidoria recolzem estes jornades i animem a la població, sigue quin sigue l'esport que practiquen, a que s'apunten a esta activitat, que a més serà totalment gratuïta", ha agregat López.

  Andreu Jiménez, representant del Repte 10k, ha detallat quina serà la programació d'estes jornades, en les quals hi haurà diferents tallers al matí, de 9:30 a 13 hores, i xerrades magistrals amb experts a la tarda, de 15:30 a 19:30 hores.

  "Hi ha programats tallers de pilates, sobre etiquetatge nutricional o de com millorar l'esquema corporal; també xerrades sobre els mites de l'alimentació o el poder de la ment", ha assenyalat Jiménez, que ha afegit que finalment es durà a terme una taula rodona on es debatrà sobre què és realment l'esport.

  Durant esta setmana es començaran a repartir els fullets amb la programació d'estes jornades al Consell Municipal d'Esports i en el Vinalab i també s'habilitarà un formulari electrònic de registre en línia a través de la fanpage "reto10kvinaros".

  ocultar
  I Jornades d’Esport i Salut a Vinaròs
  Pujar