elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP informa que l’Ajuntament de Vinaròs retorna a la Generalitat 73.760 euros d’una subvenció destinada a serveis socials

El PP informa que l’Ajuntament de Vinaròs retorna a la Generalitat 73.760 euros d’una subvenció destinada a serveis socials
  • Mercedes García: “És una mostra més de la ineficàcia d’un govern que s’ha oblidat de les persones”

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Mercedes García, ha informat avui que "el govern presidit pel socialista Guillem Alsina ha retornat a la Generalitat 73.760 euros d'una subvenció concedida per la Generalitat Valenciana la destinació dels mateixos eren els programes de serveis socials".

García ha lamentat que "aquesta no és la primera vegada que subvencions destinades a polítiques socials es tornen perquè el govern de PSPV-PSOE, Totes i tots i Compromís és incapaç de gestionar de forma eficaç els recursos que arriben a la nostra ciutat. Ja va passar amb la subvenció per a ajudes a l'habitatge i ara passa amb la subvenció per a programes de serveis socials".

Des del Partit Popular s'ha posat de relleu que "l’any 2020, quan centenars de vinarossencs pitjor ho estaven passant per la pandèmia del COVID i la pèrdua dels seus llocs de treball, el govern d'Alsina ni va ajudar als que més ho necessitaven i ni tan sols va saber aprofitar els recursos econòmics que arribaven d'administracions superiors".

L'edil popular ha finalitzat exigint al govern tripartit "que es pose les piles perquè els vinarossencs que ho estan passant malament necessiten d'un govern eficaç i que utilitze tots els recursos disponibles per ajudar-los. Vinaròs mereix un govern que tingue com a primera prioritat a les persones i a hores d'ara no el té".

Pujar