elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home detingut pel robatori i danys d'onze vehicles de pescadors a Vinaròs

Un home detingut pel robatori i danys d'onze vehicles de pescadors a Vinaròs
  • L'arrestat realitzava els actes en un patí elèctric, amb mascareta i caputxa per a dificultar la seua identificació

La Guàrdia Civil va procedir a la detenció d'un home de 18 anys com a únic autor de nombrosos robatoris i danys en vehicles estacionats en el recinte del port pesquer de Vinaròs, propietat de pescadors i armadors de Castelló, Borriana i Vinaròs divendres passat 4 de juny.

Els fets van tenir lloc en la matinada del passat dimecres 2 de juny, entre les 01.30 i les 3.00 hores en el port pesquer de Vinaròs, lloc on es trobaven estacionats els vehicles mentre els propietaris dels mateixos es trobaven pescant, adonant-se les víctimes a la seua arribada a port de les destrosses patides mitjançant trencament de llunes i d'alguns efectes sostrets.

Aquests fets van causar gran malestar i alarma social entre els pescadors ja que després d'una llarga jornada laboral es trobaven l'escena dels seus vehicles afectats.

Per part de la Guàrdia Civil de Vinaròs es van iniciar les corresponents investigacions per a identificar i detenir al possible autor o autors, podent observar-se a través de les càmeres de seguretat instal·lades en el port la presència d'un individu que deambulava amb un patí elèctric per la zona portuària entre els vehicles i com fracturava algun dels cristalls dels turismes, el mateix anava encaputxat i amb màscara, dificultant la seua identificació.

Com vulga que l'autor va patir un tall o ferida en trencar algun dels cristalls deixant restes de sang en quasi tots els vehicles, es van realitzar perquisicions i contínues vigilàncies en la zona a fi de localitzar i identificar alguna persona amb les mateixes característiques físiques i que poguera presentar algun tipus de ferida en mans o braços. Actuacions que finalment van donar resultat divendres passat, en el qual va ser localitzat un individu d'aspecte físic similar a l'observat en les imatges i que portava un patí elèctric i presentava una ferida recent en una mà.

Per tot això es va procedir a la seua detenció tractant-se d'un home de 18 anys com a suposat autor d'11 robatoris i danys en vehicles.

Posteriorment la Guàrdia Civil va localitzar en diversos contenidors de fem alguns efectes, entre ells una dessuadora ensangonada que portava aqueixa nit, mentre que la resta d'objectes no van poder ser recuperats per haver sigut retirats pels serveis de neteja.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Vinaròs.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Pujar