28 d’octubre de 2020 28/10/20

La Generalitat Valenciana invertirà 1,68 milions d'euros per reformar la seu judicial de Vinaròs

La Generalitat Valenciana invertirà 1,68 milions d'euros per reformar la seu judicial de Vinaròs - (foto 1)

    Aquest matí l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, juntament amb els alcaldes dels municipis on hi ha previstes inversions, ha assistit a la presentació del Pla d'Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana. Durant l'acte, al que també ha assistit el president de la Generalitat Ximo Puig, la presidenta del TSJV, Pilar de la Oliva i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, s'ha anunciat que el Consell invertirà 200 milions d'euros per renovar i construir noves seus judicials.

    La consellera Bravo ha destacat que amb aquesta inversió també es crearà un nou sistema centralitzat de protecció i seguretat de les instal·lacions judicials, amb l'actualització dels plans d'emergència, així com la renovació dels sistemes contra incendis per oferir un millor servei per a la ciutadania i els treballadors.

    En el cas de Vinaròs suposarà un inversió d'1,68 milions d'euros per adequar el Palau de Justícia situat a l'avinguda de la Llibertat. L'alcalde Pla ha explicat, que "el projecte suposarà l'ampliació de l'edifici per ubicar el jutjat d'Instrucció número 5, actualment fora de la seu judicial, a més de millorar la climatització".

    Pel que fa al termini de les obres, Pla ha indicat que "està previst que es liciten aquest mateix mes de juliol perquè les feines comencen a l'octubre, amb l'objectiu que estiguen finalitzades abans del juny del 2019."

    Pujar