6 de juny de 2020 6/6/20

Finalitzen les feines de consolidació del litoral a la Costa Sud de Vinarós

Finalitzen les feines de consolidació del litoral a la Costa Sud de Vinarós - (foto 1)
  • En total ha suposat una inversió de 45.000€ per part de Costes i han permés recuperar l'escullera que havia quedat malmesa pels temporals marítims, a més de refer el pas per a vianants

MÉS FOTOS
Finalitzen les feines de consolidació del litoral a la Costa Sud de Vinarós - (foto 2)

Costes ha finalitzat les feines de preservació del litoral de la Costa Sud amb la reconstrucció de l'escullera i la recuperació del pas per a vianants que hi havia a la zona. Cal destacar que aquesta va ser una de les reivindicacions que va traslladar al Govern Municipal en les darreres reunions mantingudes, amb l'objectiu de garantir la preservació de la costa.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per al municipi perquè permetrà protegir el litoral gràcies a la escullera refeta, a més de recuperar el pas per a vianants que havia quedat molt malmès com a conseqüència dels temporals marítims”. En aquest sentit, ha explicat que ara només quedarà instal·lar una tanca perimetral de fusta per assegurar la zona.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha agraït les feines a Costes, que s'han executat dintre dels terminis establerts. Així mateix, insistia que “el litoral és una part fonamental del patrimoni natural de Vinaròs i la seua conservació és una de les principals prioritats, per això des de l'Ajuntament reivindicarem totes les actuacions necessàries per a la protecció de la nostra costa”.

Pujar