elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix recuperar els Rodalies a Vinaròs a les portes de la campanya turística

El PP exigeix recuperar els Rodalies a Vinaròs a les portes de la campanya turística
  • El ministre Ábalos “va vindre la setmana passada i es va anar amb xofera”. “Poc li importa el càstig al que sotmet a la nostra província retallant les frequències de trens de dotze a set”

  • La diputada provincial del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, reivindica “el major focus per al nord de Castelló, perquè enfront al maltracte que exerceix el PSOE mereix els recursos”

El Grup Popular en la Diputació Provincial ha tornat a exigir hui la recuperació dels Rodalia entre Castelló i Vinaròs “que es fa encara més necessària a les portes de la campanya turística”. “És una absoluta vergonya que el ministre de Transports, el socialista José Luis Ábalos, vinguera la setmana passada a l'Alcora a passejar-se i s'anara amb el seu xofer donant l'esquena als problemes que ha causat en aquesta província”.

Per a la diputada provincial del *PPCS i portaveu adjunta en la Diputació Provincial, Mª Ángeles Pallarés, ha reivindicat hui “la recuperació de les freqüències de trens que el PSOE ha destruït de manera sistemàtica fins a reduir a set les 12 que nosaltres garantim en l'exercici 2018”. “Aquesta província té molt potencial i talent, i a les portes de la campanya estival es produiran contractacions que el PSOE, amb aquest càstig, penalitza”.

Des del PP, “exigim en l'últim ple de la Diputació Provincial mitjançant una moció un acord unànime en defensa d'aquests recursos que són fonamentals per a la vida a la nostra província”. Per a Pallarés, “tindre una excel·lent xarxa de connexions i vies de comunicació és bàsic per a garantir la riquesa en el territori”.

No obstant això, amb el PSOE “hem vist com les freqüències de trens s'han retallat de manera alarmant causant danys letals per a milers de famílies i sectors, com els estudiants, els sanitaris o els treballadors del sector serveis, especialment el turístic”. També a altres nivells, “com el de les comunicacions viàries, el PSOE ha amenaçat amb la recuperació dels peatges, tant en autovies com en autopistes, o amb la paralització del desdoblament de l'autovia de l'interior. En aquest cas, amb la dramàtica pèrdua de 434 milions de fons europeus amb els quals s'anava a finançar el tram pendent, el corresponent entre Vilanova d'Alcolea i La Jana, i que haguera permés obrir una via de vida i inversió per a la província”.

Pujar