elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Endavant Província arriba de nou a Vinaròs

Endavant Província arriba de nou a Vinaròs
  • El Vila-real CF convida als veïns a assistir a l'Estadi de la Ceràmica el proper 21 de setembre per veure el partit contra el Valladolid, al mateix temps que també servirà per promocionar Vinaròs entre els aficionats

MÉS FOTOS
Endavant Província arriba de nou a Vinaròs - (foto 2)

Aquest matí el regidor de Promoció de la Ciutat, Marc Albella i el regidor d'Esports, José Chaler, han presentat una nova edició d'Endavant Província del Vila-real CF. Es tracta d'una iniciativa on es convida als veïns a poder assistir de forma gratuïta a un partit de futbol a l'Estadi de la Ceràmica. En aquesta ocasió, serà el dissabte 21 de setembre a les 13:00h contra el Valladolid CF, en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga.

El regidor Chaler ha explicat que "les persones interessades en assistir es poden inscriure fins al dimecres 18 de setembre a les oficines del Consell Municipal d'Esports, ubicades al Poliesportiu, en horari de 9h a 14h". En total l'equip groguet ha preparat 600 entrades i fins i tot podria augmentar-les fins a les 800 si hi ha moltes inscripcions. Així mateix, el Vila-real CF també facilitarà el transport als aficionats amb diversos busos amb sortida des del rellotge solar del port a les 10:30h i un cop finalitzat el partit es farà el viatge de tornada. Chaler ha indicat que les persones que ho desitgen podran fer el desplaçament amb el vehicle propi, un cop tinguen les entrades.

Per la seua banda, les entitats esportives i culturals que ho desitgen poden rebre tota la informació corresponent perquè puguen organitzar la petició de les entrades dels socis. Aquesta informació la poden sol·licitar a través del correu cme@vinaros.es.

Cal destacar que la iniciativa Endavant Província no només suposa convidar als veïns a assistir a un partit de futbol, sinó que també és una oportunitat perquè el municipi es puga donar a conéixer. El regidor Albella ha detallat que "es muntarà una parada fora de l'estadi perquè els aficionats del Vila-real i del Valladolid pugen veure tots els atractius turístics i culturals que ofereix Vinaròs".

D'altra part, també es comptarà amb la participació Banda de Música "La Alianza" que oferirà una petita actuació a la gespa del camp. Albella agraïa l'esforç de l'entitat, que tot i l'agenda carregada d'actes que té prevista, ha trobat un espai per assistir al camp del Vila-real. Així mateix, també es farà una petita demostració de la gastronomia local amb el esmorza de germanor que prepararan els restauradors de Vinaròs per a les directives dels clubs.

Per acabar, tant Albella com Chaler agraïen al Vila-real haver escollit Vinaròs per encetar una nova edició de la campanya Endavant Província, una iniciativa que suposa la unió de l'esport i del turisme, on els veïns podran gaudir d'un bon partit de futbol, mentre que al mateix temps es promocionarà la ciutat entre els milers d'aficionats que ompliran l'Estadi de la Ceràmica el proper dissabte 21 de setembre.

Entrades Fins al 18 de setembre a les Oficines del Consell Municipal d'Esports en horari de 9h a 14h. Un cop reservades es podran recollir a les mateixes oficines els dies 19 i 20 de setembre. La sortida amb bus serà des del rellotge solar del port a les 10:30h, es prega puntualitat.

Pujar