12 de juliol de 2020 12/7/20

El CME encetarà diumenge la nova Campanya d’Esports Popular

El CME encetarà diumenge la nova Campanya d’Esports Popular - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CME encetarà diumenge la nova Campanya d’Esports Popular - (foto 2)

  El Consell Municipal d'Esports (CME) iniciarà aquest diumenge el la nova Campanya d'Esport Popular, amb la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i la 1a Jornada d'Esport en Família. L'objectiu és fomentar la pràctica de l'exercici, dintre d'un estil de vida saludable, a més de donar a conèixer entre els xiquets les diferents modalitats esportives que es fan al municipi.

  Durant la jornada de diumenge pares i fills podran gaudir d'activitats gratuïtes com bàsquet, futbol sala, handbol, pentanca, birles, atletisme o patinatge, entre altres esports. Totes aquestes activitats es faran al pavelló Poliesportiu i a la Carpa de l'Atlàntic amb horari des de les 10:30 fins a les 13:30h. Cal destacar que tots els esports es faran amb la col·laboració de les entitats locals.

  Per participar de tots aquest esports, abans caldrà realitzar una inscripció prèvia el mateix dia a l'estant del CME que s'ubicarà a la Carpa de l'Atlàntic. Només pel fet de participar en la Jornada d'Esports en Família tots els xiquets s'enduran com a obsequi una pilota.

  La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vinaròs, Begoña López, ha animat a tots els veïns a apropar-se, amb els seus fills, fins al pavelló Poliesportiu i a la Carpa de l'Atlàntic per gaudir d'una jornada d'esport. Així mateix recordava que la pràctica de l'exercici de forma regular és fonamental per mantenir un estil de vida saludable.

  Amb la 1a Jornada d'Esports en Família el CME obre la nova Campanya d'Esport Popular i la propera activitat prevista dintre del calendari serà la Marató Popular que se celebrarà el diumenge 29 d'abril.

  Pujar