15 de gener de 2021 15/1/21

Cs en la Diputació condemna els ataques independentistes en els jutjats de Vinaròs

Cs en la Diputació condemna els ataques independentistes en els jutjats de Vinaròs - (foto 1)

    La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha condemnat “els ataques independentistes en els jutjats de Vinaròs”, i a través d'una iniciativa aprovada en la sessió plenària, la diputada ha manifestat “el suport als òrgans judicials per part de Cs”. I en aquest sentit, la portaveu ha lamentat que “la província haja tornat a ser víctima de l'ona de violència deslligada pels Comités de Defensa de la República (CDR)”.

    En referència a la proposta de Castelló en Moviment sobre la proposta de llei de competències en les diputacions, Fernández ha traslladat que “podem estar d'acord amb CSeM en el fons però no en les formes i requereix d'una anàlisi més profunda i major rigorositat”, i ha apuntat que “les diputacions són administracions que no són triats directament pels ciutadans i que han sigut nius de corrupció i agències de col·locació per part del bipartidisme”.

    D'altra banda, la portaveu adjunta de Cs, Cristina Gabarda, ha denunciat “l'adoctrinament a les aules dels centres educatius revelat per un informe de filòlegs independents que ha posat de manifest errors com la modificació deliberada de la història de la Comunitat Valenciana, que només parla de Països Catalans i s'oblida tant de la riquesa històrica i cultural del territori valencià com d'esmentar a Aragó”. “Des de Cs defensem afrontar els vertaders problemes del sistema educatiu com millorar la qualitat educativa mitjançant un Pacte per l'Educació, eliminar els barracons i garantir la llibertat d'elecció dels pares”, ha afegit Gabarda.

    Respecte al debat sobre la situació actual de Veneçuela, Gabarda ha resolt que “Espanya ha de liderar dins la Unió Europea el suport a la transició democràtica i acompanyament cap a unes eleccions a Veneçuela i col·laborar amb els diferents organismes i organitzacions internacionals per a pal·liar la gravíssima crisi humanitària”.  

    Pujar