elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló inverteix 220.000 euros en la millora de la seguretat viària de la CV-101 que connecta Vinaròs amb Alcanar

La Diputació de Castelló inverteix 220.000 euros en la millora de la seguretat viària de la CV-101 que connecta Vinaròs amb Alcanar
  • El president José Martí visita l'actuació escomesa pel servei de Carreteres de la institució, destacant "la seua decidada aposta per les comarques del nord de la província"

El president de la Diputació, José Martí, ha visitat hui les obres realitzades per la institució provincial en l'en la CV-101 que connecta Vinaròs amb Alcanar, en la pràctica totalitat del tram que transcorre per la província de Castelló, excepte en els 300 metres inicials que connecten amb la N-238, que ara es troba en obres. Una vegada que finalitzen les obres d'aquesta carretera nacional, la Diputació finalitzarà l'actuació pendent en els primers metres de la CV-101.

Els treballs ja realitzats per la Diputació en la CV-101 s'han efectuat des del Pk 300 al Pk 1.900, just fins al límit de província amb la província de Tarragona i han suposat un inversió d'al voltant de 220.000 euros, per a millorar la seguretat viària.

El que s'ha realitzat és un reasfaltat de la via, que segons el diputat de Carreteres, Santi Pérez, "es trobava en mal estat perquè resultava inestable en estar molt escrostonada".

Per al president de la Diputació, la visita de hui a la CV-101 té el sentit de "fer palpable i visible l'aposta de la institució per les comarques del nord de la província, que tan important són per al nostre desenvolupament, en tots els sentits".

Un desenvolupament en el qual "les carreteres són fonamentals per a la nostra gent i les nostres empreses, com és el cas que ens ocupa, per tractar-se d'una via molt utilitzada tant per persones del nord del Baix Maestrat i com del sud de la província de Tarragona".

En idèntic sentit s'ha pronunciat l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, qui ha agraït al president Martí "l'esforç i les inversions que està realitzant per posar en valor a totes les poblacions del nord de la província de Castelló, i especialment, de la comarca del Baix Maestrat, on històricament, ens veníem queixant d'estar deixats de la mà de la mare de déu".

Pel que respecta a l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, cal destacar el seu "agraïment a la Diputació de Castelló per la realització d'aquests treballs, en una carretera que beneficia tant a Vinaròs com a Alcanar". A més, ha destacat la bona relació d'Alcanar amb Vinaròs, assenyalant que "el riu Sénia no és davantera, per a nosaltres els límits geogràfics no existeixen perquè entenem aquesta zona com un únic territori".

Pujar