elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia que el govern local convertisca les festes de Vinaròs en l'altaveu de l'independentisme català

El PP denuncia que el govern local convertisca les festes de Vinaròs en l'altaveu de l'independentisme català
  • Juan Amat lamenta el “míting polític d'aquells que ens consideren un annex de Catalunya”

El Partit Popular de Vinaròs ha anunciat avui, a través del seu portaveu Juan Amat, que presentaran una moció de reprovació al govern municipal, format per PSPV-PSOE, Totes i tots som Vinaròs i Compromís, per convertir les festes de Sant Joan i Sant Pere en un altaveu de les reivindicacions independentistes.

Amat ha afirmat que "mostrem el nostre rebuig a la utilització política de les festes per a actes que de cap manera haurien de tenir cabuda en la programació, ja que ni som catalans, ni Vinaròs s'identifica amb l'independentisme ni hi ha presos polítics ni exiliats a Espanya".

El portaveu dels populars ha indicat que "el govern d'Alsina utilitza les nostres festes per a fins polítics, és una mostra més de la degradació a la qual sotmeten a les institucions de la ciutat".

Amat finalitzava informant que "davant aquesta situació el Grup Municipal Popular presentarà en el proper ple una moció per reprovar l'actitud del govern municipal que amb actes com aquests converteix les festes en un míting d'aquells que ens consideren un annex de Catalunya".

Pujar