27 de novembre de 2020 27/11/20

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a la seua 15a edició

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a la seua 15a edició - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a la seua 15a edició - (foto 2)
  El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs ja té jurat per a la seua 15a edició - (foto 3)

  Avui s'ha presentat el jurat que decidirà qui serà el guanyador del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en la seua 15 edició, que se celebrarà el proper 25 de setembre al Mercat Municipal.

  L'Ajuntament de Vinaròs vol destacar aquesta 15a edició i per això ha convidat a presidir el jurat a Vicent Guimerà, xef de l'Antic Molí d'Ulldecona, el que va estar guanyador de la primera edició l'any 2003 i que recentment ha aconseguit l'estrella Michelin per al seu restaurant.

  Vicent Guimerà s'uneix al selecte grup de cuiners i experts del món de la gastronomia que han encapçalat aquest esdeveniment al llarg de la seua història, com ara Carme Ruscalleda, Jordi Roca, Ricard Camarena o Kiko Moya.

  La resta dels membres del jurat representen diferents àmbits del món de la gastronomia i fan que el concurs tinga un alt nivell:

  Pablo Márquez és periodista i crític gastronòmic. En l'actualitat és Assessor Gastronòmic de Gasma, el Campus de Gastronomia i Management Culinari de la Universitat CEU Cardenal Herrera; Daniel García és propietari i xef del Maroleum en Màlaga. Ve en representació de la Selecció Espanyola de Cuina i també va participar en el concurs de Vinaròs guanyant el Llagostí d'Or l'any 2015; Agustí Torelló és sommelier i productor de cava i va estar el primer president del jurat del concurs l'any 2003; també hi serà Cristian Biedma Romero, xef representant de l'Associació de Restauradors de Guardamar del Segura.

  Per a finalitzar, el regidor de Turisme, Domènec Fontanet Llàtser ha remarcat que s'està duent a terme una campanya promocional en l'àmbit nacional per tal de donar a conèixer aquest concurs, així com per a incentivar la participació. Tanmateix ha volgut recordar que el període d'inscripcions al concurs restarà obert fins al 10 de setembre i ha animat als professionals de tot l'Estat espanyol perquè presenten les seues receptes. En aquest sentit ha recordat que a banda dels premis que poden endur-se els guanyadors, el primer classificat podrà ser seleccionat per la Selecció Espanyola de Cuina per tal de representar el país en esdeveniments i concursos gastronòmics de caire internacional. Els interessats poden inscriure's al web www.llagostidevinaros.com.

   

  Pujar