21 de novembre de 2019 21/11/19

Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi" - (foto 1)
  • Centenars de veïns han participat, un any més, en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs Té Premi" organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Local

  • Des de l'1 fins al 31 d'octubre els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig de xecs regal

Ahir al matí s'ha extret el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que "aquesta iniciativa és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha afegit que des del Govern Municipal sempre es posaran en marxa i donarà suport a totes les iniciatives que suposen promocionar el comerç de la localitat.

Per acabar, Fibla agraïa la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per a la campanya nadalenca, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial, sempre complementada amb la variada proposta gastronòmica dels bars i restaurants.

Us deixem el nom dels afortunats del sorteig, que recordem podran bescanviar els xecs fins al 29 de novembre. Per recollir-los s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.

ocultar
Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"
Pujar