12 d’agost de 2020 12/8/20

Comença la campanya de Begudes Saludables per a previndrele consum d’alcohol durant l’adolescència en Vinarós

Comença la campanya de Begudes Saludables per a previndrele consum d’alcohol durant l’adolescència en Vinarós - (foto 1)

    Com tots els anys i amb motiu del dia mundial sense alcohol, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) organitza els tallers de begudes saludables, que a més compten amb la col·laboració de la Policia Local.

    Aquests tallers dirigits a l’alumnat de sisé de primària de tots els centres educatius de la localitat, pretenen previndre sobre els riscos de l'alcohol i promoure un consum de begudes saludables.

A través d'una metodologia teòrica-pràctica s'anima al fet que les xiquetes i xiquets reflexionen sobre el consum de begudes que habitualment prenen, tant ells com el seu entorn més pròxim, proporcionant-los una informació clara sobre l'ús o  l'abús de l'alcohol i les seues conseqüències negatives.

    A més una nutricionista els ensenya a elaborar diferents begudes saludables com a alternativa al consum d'alcohol i refrescs comercials.

Els tallers expliquen també, amb la presència d'un agent de la policia local parell, resoldre els seus dubtes, informar-los sobre casos reals d'abús de l'alcohol i les seues conseqüències i com actuar en situacions d'emergència.

    Pujar