21 de setembre de 2020 21/9/20

La cavalcada dels Reis d’Orient incorpora nombroses novetats

La cavalcada dels Reis d’Orient incorpora nombroses novetats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La cavalcada dels Reis d’Orient incorpora nombroses novetats - (foto 2)

  Este 2017 la cavalcada dels Reis d'Orient a Vinaròs incorporarà nombroses novetats que vénen per quedar-se, segons ha expressat el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella.

  Entre estes destaca la interacció dels personatges amb el públic, així com la incorporació de carboners reials, carters reials amb bicicletes lluminoses, una plataforma amb un oficinista reial i estels voladors.

  A més d'això, es col·locarà una estrella fugaç de sis metres de llarg a l'inici de la cavalcada. A aquests canvis se sumen una sèrie de novetats temàtiques que es veuran en esta edició, inspirades en l'obra de "El Petit Príncep".

  "Totes les activitats d'aquest Nadal s'han organitzat al voltant d'aquesta temàtica, que té una vessant educativa, de la mateixa manera que en l'anterior ho vam fer amb la història del Mag d'Oz", ha precisat Albella.

  Així, durant la cavalcada, es podrà veure a l'aviador en la seva avioneta, al fanaler, l'asteroide del Petit Príncep i a molts altres personatges del llibre. També hi haurà el tren i les escales lluminoses que van ser novetat l'any passat.

  El regidor ha recordat que l'arribada dels Reis Mags al Port, el 5 de gener, s'avança respecte a l'edició anterior i serà a les 18:30 hores. D'altra banda ha confirmat que els caramels seran tots sense gluten.

  Finalment Albella ha volgut agrair a totes les entitats i al personal que col·labora en l'organització de la cavalcada, com són: La Alianza, Gentsana, els joves de Vinaròs i comarca i els voluntaris de les comparses que des del primer dia han bolcat tota la seva il·lusió en este projecte.

  Pujar