elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove presenta la programació per al 4t trimestre de l'any

El Casal Jove presenta la programació per al 4t trimestre de l'any
  • Llengua de signes, curs de manipulador d'aliments, cuina o un taller per a crear un bon currículum son algunes de les propostes perquè joves puguen gaudir del seu temps d'oci, al mateix temps que es formen

La regidora de Joventut, Berta Domènech, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal la nova programació del Casal Jove per al quart trimestre de l'any. Una vegada més s'ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que es formen, s'eduquen en valors i milloren les seues opcions d'ocupabilitat.

Domènech ha destacat que "tots els cursos es faran de forma presencial, amb un màxim de 10 participants, llevat del taller de cuina que serà de forma telemàtica, cada alumne seguirà les classes des de casa perquè puguen fer les elaboracions cadascú a la seua cuina". En aquest sentit, ha assenyalat que des del Casal Jove es compliran de forma estricta totes les mesures sanitàries corresponents per a garantir la seguretat dels alumnes.

Pel que fa a la formació per aquest quart trimestre de l'any començarà a partir del 16 d'octubre amb el taller de llengua de signes que s'impartirà a la Biblioteca Municipal. D'altra banda, l'oferta de cursos també inclourà taller de diversitat sexual i de gènere, formació de prevenció del bullying, taller d'autoestima i amor i creació del currículum i com afrontar l'entrevista de treball, entre altres.

Cal destacar que tots els cursos són gratuïts i les inscripcions es poden realitzar de forma presencial al Casal Jove o de manera telemàtica a través del correu electrònic casaljove@vinaros.es. Per més informació es poden adreçar a la seu del Casal, ubicada al carrer de Carreró 51 o enviar un correu electrònic.

Pujar