19 d’octubre de 2020 19/10/20

Els bombers realitzaran feines de desinfecció de forma periòdica de Vinaròs

Els bombers realitzaran feines de desinfecció de forma periòdica de Vinaròs - (foto 1)
  • Els operaris donaran suport a les tasques que es realitzen per part de la Brigada Municipal i empreses encarregades de la neteja per continuar garantint una ciutat segura durant la desescalada

MÉS FOTOS
Els bombers realitzaran feines de desinfecció de forma periòdica de Vinaròs - (foto 2)
Els bombers realitzaran feines de desinfecció de forma periòdica de Vinaròs - (foto 3)

El Consorci Provincial de Bombers continuarà amb els treballs de desinfecció que està realitzant a tots els municipis del territori. Es tracta d’una mesura de suport als ajuntaments que en les darreres setmanes han fet un gran esforç per mantenir unes ciutats netes i sobretot segures.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït la bona disposició per part dels bombers, que aquest mateix matí s’han traslladat fins a Vinaròs per informar de les tasques que desenvoluparan. En aquest sentit, Alsina ha destacat que “des de l’inici de l’estat d’alarma s’ha fet un gran esforç en feines de desinfecció a la ciutat, que a partir d’ara, comptaran amb el suport dels bombers”.

L’alcalde insistia que cal continuar amb totes les mesures preventives i no abaixar la guàrdia per garantir una desescalada segura i amb garanties, tal com a previst el Govern Central.

 

Pujar