25 d’octubre de 2020 25/10/20

Avancen a bon ritme les feines de construcció del carril lúdic esportiu fins a l’ermita

Avancen a bon ritme les feines de construcció del carril lúdic esportiu fins a l’ermita - (foto 1)

  El carril lúdic esportiu fins a l’ermita comença a prendre forma i l’empresa encarregada del primer lot, que va des del pont romà fins a l’encreuament de Dos Vilas, ha iniciat les feines per enderrocar el pont de Sant Gregori. Recordem que en total es tracta d’una inversió de 950.000€ per aquest primer tram, que inclourà la creació del carril, la construcció d’un pont nou i la creació de dues rotondes per facilitar l’accés als vehicles.

  El regidor de d'Ordenació del Territori, Jan Valls, ha explicat que les feines avancen segons els terminis establerts i en pocs dies es farà l’enderroc de tot el pont per iniciar la construcció del nou. En aquest sentit, destacava que “la nova infraestructura suposarà reduir de forma considerable la inundabilitat de la zona amb un pont més alt i sobretot amb un ulls més grans que permetran el pas de l’aigua en cas de riuada”.

  Cal destacar que a les dues entrades del pont es construiran dues rotondes per oferir una circulació més segura per als conductors. De moment ja s’ha començat a treballar en el marcatge de les obres a realitzar, que es duran a terme a mesura que es vaja creant el nou pont. Les feines també inclouran millorar l’asfalt de la carretera que transcorre pel costat del riu, que passarà a ser només d’un sentit, per garantir que el carril siga suficient ampli per al pas de bicicletes i vianants.

  Pel que fa al segon lot pressupostat en 1,2 milions d’euros, que va des de l’encreuament Dos Vilas fins al pont de l’ermita, encara no han començat les feines. Valls ha indicat que "l’endarreriment és per motius administratius, però es preveu que les obres comencen el més prompte possible per garantir que l’empresa compleixi els terminis establerts i abans d’acabar el mes de juny Vinaròs ja dispose del carril lúdic esportiu fins a l’ermita”.

   

   

  Pujar