Castellano

Suspesa la subdirectora de la presó de Villena després de fingir haver estat agredida per uns encaputxats

Suspesa la subdirectora de la presó de Villena després de fingir haver estat agredida per uns encaputxats
  • La dona va denunciar els fets, que van causar gran enrenou mediàtic, i dos mesos després s'ha demostrat que podria ser fals

La Secretaria General d'Institucions Penitenciàries ha destituït la subdirectora de Seguretat del Centre Penitenciari Alacant II. Segons ha pogut saber elperiodic.com, la decisió s'acaba de prendre després de conèixer el pressumpte escàndol de la falsa denúncia de la subdirectora de la presó de Villena.

Tal com els ha explicat elperiodic.com, aquest dimecres ha estat detinguda la Subdirectora de Seguretat de la Presó de Villena per simular, pressumptament, haver estat agredida a la porta de casa per uns encaputxats que la van amenaçar de “mantenir la boca tancada” en una declaració que havia de fer.

La Guàrdia Civil ha explicat que ha estat detinguda i posada en llibertat amb indicis, en el marc de l'Operació Silència, duta a terme per agents de l'Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Villena. Se li imputen els delictes de denúncia falsa i simulació de delicte.


Un cop consti la comunicació oficial sobre la situació processal de la funcionària, s'incoarà el corresponent expedient disciplinari.

 

Pujar