Castellano

L'alerta groga s'acarnissa amb Villena: 40 litres per m² en una hora, talls de llum i carrers tallats

L'alerta groga s'acarnissa amb Villena: 40 litres per m² en una hora, talls de llum i carrers tallats
  • L'Ajuntament posa en marxa un dispositiu per a adequar la ciutat després de la tempesta

MÉS FOTOS
L'alerta groga s'acarnissa amb Villena: 40 litres per m² en una hora, talls de llum i carrers tallats - (foto 2)
L'alerta groga s'acarnissa amb Villena: 40 litres per m² en una hora, talls de llum i carrers tallats - (foto 3)

La ciutat de Villena ha recollit en la vesprada del dimecres més de 40 litres per metre quadrat en una tempesta que ha causat diferents desperfectes en tan sols una hora. L'Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu amb Policia Local, Protecció Civil i els serveis de neteja, electricitat i senyalització per a condicionar i reparar els danys.

La forta pluja ha provocat la caiguda d'arbres i branques, carrers inundats, camins amb moviment de terra i un important tall de llum, però no hi ha hagut que lamentar danys personals. En total han caigut 40 litres per metre quadrat en el centre de la ciutat, 27 en el camí de Sant Joan o 22 en les Virtuts.

“La pluja ha causat desperfectes, però no hem de lamentar danys personals. Estem treballant per a poder tindre la ciutat en condicions en la major brevetat possible, estimem que en un parell de dies. Volem cridar a la prudència a la ciutadania quan circulen per zones on hi ha aigua i fang”, ha comentat Francisco Iniesta, alcalde en funcions.

Els tècnics estan treballant per a reparar el talle llum i Policia Local, Protecció Civil i els serveis de neteja, electricitat i senyalització de l'Ajuntament treballaran des de hui fins al divendres per a condicionar les zones afectades retirant les branques i arbres, netejant el fang i acovardint aigua. Es realitzarà una inspecció d'urgència en els camins rurals per a dur a terme l'abans possibles les actuacions necessàries.

Actualment es troben tancades al trafique el carrer Verge de Guadalupe; La Rotonda de la Morenica cap a Miguel Hernández; el carrer Pintor Juan Gris i el camí de Sant Joan per treballs de neteja i condicionament.

Pujar