2 de desembre de 2020 2/12/20

Rescaten a un home semi-inconscient d'entre les roques d'un penya-segat de la Vila Joiosa

Rescaten a un home semi-inconscient d'entre les roques d'un penya-segat de la Vila Joiosa
Rescaten a un home semi-inconscient d'entre les roques d'un penya-segat de la Vila Joiosa
  MÉS FOTOS
  Rescaten a un home semi-inconscient d'entre les roques d'un penya-segat de la Vila Joiosa - (foto 2)
  Rescaten a un home semi-inconscient d'entre les roques d'un penya-segat de la Vila Joiosa - (foto 3)

  La Guàrdia Civil ha rescatat, entre les roques d'un penya-segat pròxim a la Platja Estudiants de la Vila Joiosa, a un home espanyol de 60 anys, desaparegut des del matí del dilluns. També ha sigut necessària la intervenció de Bombers de Benidorm.

  En el dia d'ahir, una dona va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa per a denunciar que, quan es va alçar al matí, la seua parella havia desaparegut. En l'habitatge van quedar les claus, el cotxe i el telèfon mòbil, per la qual cosa desconeixia a on havia pogut marxar.

  La benemèrita va desplegar llavors un ampli dispositiu format per nombroses patrulles de la Companyia de la Guàrdia Civil de Calp, que van buscar per annexos de l'habitatge i els llocs més freqüentats.

  Sobre les 10.40 hores de hui, ha sigut finalment localitzat per un dels agents participants en la cerca, amagat en el buit d'unes roques d'un penya-segat, de molt difícil accés, situat entre la Platja dels Estudiants i la Platja del Torres de la Vila Joiosa.

  L'home es trobava molt feble, sense tot just mobilitat, deshidratat, semi-inconscient i amb cremades en la pell, producte de la seua prolongada exposició al sol.

  Per a aconseguir extraure-ho, ha sigut necessària la intervenció d'una dotació de rescat de Bombers de Benidorm, els qui al costat de la Guàrdia Civil ho han traslladat a un lloc segur, on poguera ser atés pel personal sanitari i ser evacuat en ambulància (SAMU) a l'Hospital de la Marina Baixa de la Vila Joiosa, per al seu examen i evolució.

  Pel que sembla, tot apunta al fet que aquest home estava nadant ahir al matí per aqueixa zona, un lloc que freqüenta amb assiduïtat, fins que un corrent li va arrossegar i va començar a sentir-se marejat. Quan per fi va poder eixir de l'aigua, va buscar un xicotet refugi entre les roques, on ha romàs fins que ha sigut oposat.

  Pujar