29 de març de 2020 29/3/20

PSPV-PSOE, Compromís i Gent per La Vila signen un full de ruta per a governar la Vila Joiosa

PSPV-PSOE, Compromís i Gent per La Vila signen un full de ruta per a governar la Vila Joiosa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PSPV-PSOE, Compromís i Gent per La Vila signen un full de ruta per a governar la Vila Joiosa - (foto 2)

  El PSPV-PSOE, Compromís i Gent per La Vila governaran en coalició els pròxims quatre anys l'Ajuntament de La Vila Joiosa amb Andreu Verdú com a alcalde. Les tres formacions polítiques han arribat a un acord de govern i han signat un full de ruta en el qual es marquen les polítiques i objectius a seguir per a treballar per “el bé comú i el progrés dels vileros i vileres”.

  Els responsables dels tres partits, una vegada analitzats els seus programes electorals, han establit un programa de govern de consens, en el qual compartiran responsabilitats per a dur-ho a terme. Els regidors es comprometen a treballar en equip i fer un seguiment de les accions de govern, coordinar a totes les àrees de l'Ajuntament i decidir, units, les principals problemàtiques que puguen sorgir durant la legislatura.

  El full de ruta, que consta de 63 punts, s'ha configurat com un acord de mínims i mostra el camí que seguirà el Consistori, ressaltant projectes a executar, polítiques que potenciar i àrees que millorar. A més, de les reivindicacions necessàries a la resta d'administracions.

  Amb aquest acord, La Vila Joiosa configura un nou equip de govern amb majoria absoluta, perquè constarà d'11 regidors, 8 del PSPV-PSOE, 2 de Compromís i 1 de Gent per La Vila.

  Pujar