17 de gener de 2021 17/1/21

Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella

Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 1)
  • ‘El dia del xiquet’ està pensat especialment per als benjamins de la casa, ja que totes les atraccions de la Fira costen 1 €

MÉS FOTOS
Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 2)
Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 3)
Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 4)
Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 5)
Els més xicotets de la casa, protagonistes de les Festes de Sant Sebastià de la Vilavella - (foto 6)

Hui els més xicotets han sigut els protagonistes de les Festes de la Vilavella en honor a Sant Sebastià. Esta vesprada els carrers del municipi estaven plens de color, música, molta alegria i sobretot de xiquets, que gaudien del seu dia.

‘El dia del xiquet’ està pensat especialment per als benjamins de la casa, ja que totes les atraccions de la Fira costen 1 € i així puguen pujar a totes les que vulguen, sense que això supose una gran inversió per als pares.

En passejar per la Fira, no sols s'observen xiquets xisclant en les atraccions o menjant xurros, pizzes o creïlles fregides, entre altres, sinó també adolescents i adults que estan encantats amb poder passar una bona estona al seu poble o veïns que venen de fora per a també gaudir en família.

Este dia sol tindre una gran afluència de públic per la iniciativa de l'ajuntament i els firaires de posar un preu especial, que fa que la gent s'anime molt més.

L'alcaldessa del municipi, Carmen Navarro, té molt clar que “No podem entendre unes festes de Sant Sebastià sense que estiguen enfocades a les famílies, per això el dia de la Fira és tan important, ja que els més xicotets han de tindre sempre un paper molt rellevant perquè són el futur de la Vilavella”.

Des del Consistori conviden a tothom a gaudir de la Fira i com no del complet programa de festes de Sant Sebastià.

Pujar