16 de gener de 2021 16/1/21

La Vilavella urgeix ajuda per a seguir amb el pla de desinfecció viària

La Vilavella urgeix ajuda per a seguir amb el pla de desinfecció viària - (foto 1)
  • La falta d'equips de protecció per a les brigades impedeix seguir amb aquest pla i l'Ajuntament lamenta la falta de resposta de la Diputació i la Generalitat

La Vilavella ha llançat hui un SOS a les administracions superiors per a poder seguir amb el seu pla de desinfecció viària. La falta d'equips de seguretat ha posat al límit a la localitat que haurà d'enviar a les brigades municipals a casa per no poder garantir la mínima protecció perquè puguen complir la seua comesa.

L'Ajuntament de La Vilavella, dins del pla de mesures per a afrontar la crisi del Coronavirus havia posat un intens programa de limpiaza viària que permetia desinfectar espais públics.

L'Ajuntament ha sol·licitat ajuda a la Diputació de Castelló qui, de moment, ha assegurat que intentarà la setmana que ve rebre equips que després de destinarà als municipis.

L'Ajuntament ha lamentat que “ni la Diputació ni la Generalitat estan responent a les reiterades peticions i a les necessitats dels xicotets municipis” i han demanat que “es redoblen esforços perquè des de les administracions locals puguem actuar de manera eficaç i efectiva” ja que “l'única cosa que es pretén des dels ajuntaments és garantir la seguretat dels nostres veïns, de la gent de La Vilavella”.

La Vilavella, com a desenes d'Ajuntaments a la província, estan reclamant mesures a la Diputació, que és l'Ajuntament d'ajuntaments, per a poder fer front a aquesta situació.

Pujar