22 d’octubre de 2020 22/10/20

La Vilavella lamenta que la Diputació cobre impostos als seus veïns

La Vilavella lamenta que la Diputació cobre impostos als seus veïns - (foto 1)

    L'Ajuntament de la Vilavella ha lamentat hui que la Diputació, malgrat el que havia anunciat, haja cobrat impostos dels veïns. La Diputació ha cobrat ja l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i ha desoït la petició que se li havia formulat de suspendre aqueix cobrament fins passat un mes del cessament de l'estat d'alarma per la Covid-19 o coronavirus. En lloc d'eixa suspensió, el Govern Provincial ha ampliat el termini de pagament en voluntària a un mes més i ja està cobrant aquells cobraments que es tenen domiciliats, una situació que per a l'Ajuntament de la Vilavella no ajuda en res a les persones que pitjor ho estan passant econòmicament a causa d'esta crisi sanitària.

    De fet, l'alcaldessa de la localitat, Carmen Navarro, ha remés una carta a la Diputació perquè, com a Ajuntament d'Ajuntaments, active mesures que ajuden als autònoms, pimes i veïns de la Vilavella.

    Unes propostes que s'emmarquen dins de la lleialtat institucional de l'Ajuntament de la Vilavella que només persegueix beneficiar als seus veïns amb plans d'ajudes i, sobretot, amb un ajornament dels impostos que, de moment, la Diputació no ha posat en marxa.

    Pujar