16 de gener de 2021 16/1/21

La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià

La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià - (foto 1)
  • La Vilavella ha pogut celebrar la processó en honor al seu patró, que ha estat acompanyat de tots els veïns del municipi

MÉS FOTOS
La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià - (foto 2)
La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià - (foto 3)
La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià - (foto 4)
La Vilavella honra al seu Patró Sant Sebastià - (foto 5)

Dins de les Festes en Honor a Sant Sebastià de la Vilavella, el dilluns s'havia d'haver celebrat la processó per a honrar al seu Patró, però això no va ser possible pel pas de la borrasca Gloria.

Per fi hui diumenge, s'ha pogut celebrar i com cada any, Sant Sebastià ha estat acompanyat de tots els veïns del municipi, per a mostrar-li la seua devoció i el seu respecte, a part també de la comitiva presidida per l'alcaldessa del municipi, Carmen Navarro, el seu equip de govern i altres partits.

 A més, hi ha hagut un convidat molt especial, que no ha volgut perdre's una tradició tan important per a la Vilavella, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara i el President del PP en la província de Castelló, Miguel Barrachina.

La imatge de Sant Sebastià ha estat acompanyada per la música per la Colla de Dolçainers El Trull de Vila-real i l'A.M.A. Santa Cecilia de La Vilavella.

En finalitzar la processó, s'ha disparat una traca i focs artificials a càrrec de la Pirotècnica Peñarroja, que ha omplit els carrers de la Vilavella d'un color que ha fet emocionar-se a tots els assistents, que com cada any no han volgut deixar d'honrar al seu Patró Sant Sebastià.

Pujar